Introduksjon- og programtekst til arrangører

LEVENDE MUSIKK. Carl introduserer selv de musikerne han har med seg. FOTO: Olav Olsen/Aftenposten

Under finner du en introduksjon for foredraget om jazzkoden med Carl Størmer og forslag til tekst til program.

Introduksjonstekst til ordstyrer:

Denne introduksjonen (55 sekunder) kan brukes til å introdusere Carl:

«Vår neste gjest, Carl Størmer, har ett bein i business og ett i jazz. I tillegg til å være en musiker på toppnivå, er Carl en erfaren leder, gründer og konsulent med lang næringslivserfaring fra både USA og Norge. Carl har spilt på gaten i New York, jobbet som analytiker på Wall Street, han har bygget opp et eget internettselskap, og skrevet om jazz for Harvard Business School. Carl driver nå et eget konsulentselskap -- Jazzcode AS -- som trener topp-team, konsulenter, analytikere og prosjektgrupper i hvordan de bruker strukturerer og formidler innsikt til beslutningstagere. I dag skal Carl hjelpe oss å knekke jazzkoden -- og gi oss noen tips om hvordan bedre samspillet når ingen dager er like.»

«(HVIS FOREDRAGET ER MED MUSIKERE, LEGGE TIL FØLGENDE): Carl har med seg et knippe toppmusikere som han selv vil introdusere. Mine damer og herrer - ta vel i mot -- Carl Størmer»

Informasjon til program:

Foredragstittel: Jazzcode: Kontroll er for nybegynnere - Samspill når ingen dager er like, eller: hvordan påvirke når du ikke har kontroll.

eller

Jazzkoden: Samspill når ingen dager er like

Tilstedeværelse i øyeblikket er avgjørende i omskiftelige tider der hver dag krever nye svar og fleksible løsninger. Men en fot i jazz og den andre i ledelse utforsker Carl Størmer parallellene i disse to tilsynelatende ulike universene. Improvisasjon skaper fleksibilitet, gir resultater – og er langt fra så uforutsigbart og tilfeldig som vi tror.

Kunsten dere vil se i løpet av forestillingen er laget av Carls mor, Norges første popkunstner, kunstneren Sidsel Paaske (1937-1980). Hennes arbeider ble stilt ut på Nasjonalmuseet i en retrospektiv utstilling i 2017 og er en del av museets permanente samling.