Personvernerklæring

Personvernerklæring

Vi i Jazzcode AS verdsetter ditt personvern og tar det på alvor. Vi vil at du skal føle deg trygg når du besøker våre nettsider og ha tillit til at vi tar vare på din personlige informasjon på en ansvarlig måte.

Personopplysninger som vi samler inn

Vi samler inn personopplysninger som navn, e-postadresse og telefonnummer fra deg når du registrerer deg for et av våre kurs. Vi vil bruke disse opplysningene til å holde deg informert om kurset og til å sende deg relevant informasjon om fremtidige kurs.

Hvordan vi bruker dine personopplysninger

Vi vil kun bruke dine personopplysninger til å sende deg relevant informasjon om våre kurs og andre arrangementer. Vi vil ikke dele dine personopplysninger med noen tredjepart uten ditt samtykke, med mindre dette er nødvendig for å oppfylle juridiske krav eller regulatoriske krav.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om innsyn i dine personopplysninger og be om å få dem slettet eller korrigert. Du kan også trekke tilbake samtykket ditt til å motta informasjon fra oss når som helst.

Hvordan kontakte oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår personvernerklæring eller vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss på info@jazzcode.no.

Vi håper du føler deg trygg på at vi tar vare på dine personopplysninger på en trygg og ansvarlig måte.